Een leuke Halloweenslinger maken

On 16 oktober 2013 by redactie

Het is bijna Halloween

Binnenkort is het weer Halloween. Nu is het misschien een leuk idee om het huis ook een beetje in halloweensfeer te brengen. Je kunt zelf een hele leuke Halloween slinger gaan maken.

Wat heb je nodig om een Halloween slinger te maken?

Om de halloweenslinger te maken heb je het volgende nodig

– zes vellen stevig wit papier
– zes paar vellen stevige oranje gekleurd papier
– potlood
– schaar
– een zwarte stift
– lijm of een nietmachine
– een klein stukje touw

Zo maak je deze leuke halloweenslinger

Pak het witte en oranje papier teken op het witte papier de vorm van een spookje en op het oranje papier de vorm van een pompoen. Als dit niet lukt kun je een voorbeeld pakken en deze als mal gebruiken. Je kunt de spookjes en pompoenen zo groot maken als je zelf wil. Dit geldt ook voor de lengte van de slinger. We gaan even uit van zes spookjes en zes pompoenen.

Een leuke halloweenslinger om het huis in halloweensfeer te brengen

Als je de pompoenen en spookjes hebt uitgeknipt pak je de zwarte stift en teken je op de spookjes en pompoenen ogen. Nu ga je om en om de spookjes en pompoenen aan elkaar lijmen of je kan ze ook aan elkaar nieten. Je wisselt af door eerst een spookje dan pompoen en vervolgens weer een spookje tot dat alles op is nu heb je een Halloween slinger. Maak aan het begin en aan het eind van de slinger met touw een lusje zodat je de slinger heel makkelijk ergens op kunt hangen.

Bron afbeelding

Comments are closed.