Posters maken

On 12 november 2012 by redactie

Ontwerp uw eigen poster in enkel stappen met handige ontwerptools. Hoe gaat het in zijn werk? Lees hier onze bruikbare tips!

Posters voor elke gelegenheid
Iedere ruimte heeft wel een muur die een decoratieve poster verdiend. Er zijn duizenden afbeeldingen te vinden uit thema’s die u bewondert: muziek- en filmposters, landkaarten, dierenposters…Online worden ze binnen 24 u naar u toegestuurd want u ziet welke posters er voorradig zijn. Met een wissellijst krijgt u een klassevol kader aan de wand.

Zelf ontwerpen
Een zelfgekozen foto, afbeelding, logo met of zonder tekst kan met enkele muisklik zelf ontworpen worden. U laadt uw foto ,kiest het formaat en bestelt. De poster wordt op kwalitatief fotopapier gedrukt. Een ruim assortiment aan designs laten u een persoonlijke en unieke poster ontwerpen. Binnen 2 tot 3 werkdagen komt de postbode bij u langs. De onlinediensten bieden posters aan tegen scherpe prijzen. Regelmatig zijn er kortingen.Niet tevreden? Aarzel niet om hun klantendienst te contacteren!

Ook bedrijven schakelen deze dienst in om hun bedrijf te promoten. Daarom is het ook mogelijk om bestaande posters te uploaden en te verwerken tot poster naar wens.

Poster op groot aantal drukken
Een poster is een belangrijk instrument geworden als marketingproduct. Bij iDrukker kunt u bijvoorbeeld online uw reclameposters laten drukken. Deze worden opgehangen op beurzen, bij grote evenementen, in bus -of tramhokjes…U beslist zelf over het formaat en de kleurenprint. Met de handige prijsberekeningstool kunt het formaat, het aantal en de bedrukking precies bepalen.

Comments are closed.